KISOSZ-GARANTIQA BEMUTATKOZÁS SZERVEZET TAGSZERVEZETEK OKTATÁS GAZDASÁGI ADATOK PÁLYÁZATOK HÍREK LINKEK
GINOP-5.3.3-18-2018-00002 /

Sajtóközlemény 2020.03.20


Sajtóközlemény

A JOGpontok projektek megnövekedett óraszámban várja ügyfeleit

2020.03.20.

 

A Széchenyi 2020 programban, a GINOP-5.3.3-18 kódszámú felhívás keretében megvalósuló régiós JOGpontok projektek díjmentesen nyújtanak jogi segítséget a munka világában. Magyarország Kormánya által kihirdetett rendkívüli intézkedésekre való tekintettel a JOGpontok projektek keretében működtetett ingyenesen hívható telefonos és elektronikusan igénybe vehető jogsegélyszolgálati formák működési ideje bővítésre kerül.

 

 

A Magyarország Kormánya által meghirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel a JOGpontok projektek keretében a személyes ügyfélfogadási irodák korlátozott számban érhetőek el, viszont egyéb platformokon (chat, online, e-mail, telefon) várja a projekt a munka világához kapcsolódó munkajogi, cégjogi, társadalombiztosítási és adójogi kérdésekben az ügyfeleket, e-mailen, online és chaten már 2020. március 23-ától, telefonon pedig 2020. áprilistól már a megnövekedett óraszámban.

A JOGpontok projektek elérhetőségeiről és a megnövekedett óraszámokkal kapcsolatos részletekről, valamint további információkról a www.jogpontok.hu oldalon tájékozódhat.