KISOSZ-GARANTIQA BEMUTATKOZÁS SZERVEZET TAGSZERVEZETEK OKTATÁS GAZDASÁGI ADATOK PÁLYÁZATOK HÍREK LINKEK
GINOP-5.3.3-18-2018-00002 /

Sajtóközlemény 2019.10.01


 

 

Sajtóközlemény

JOGI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS AZ ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI RÉGIÓBAN

A korábbi sikeres megvalósítást követően újra elérhető lesz a JOGpontok projektek, melyek keretében díjmentesen kérhető tanácsadás munkajog, cégjog, társadalombiztosítási jog és adójog területen. 

 

 A regionális és összehangolt JOGpontok projektek ingyenes jogi segítséget nyújtanak a munka világában és európai uniós támogatással valósulnak meg. Ismét útjára indult a JOGpontok projektek, amely keretében folyamatban van az ingyenes jogsegélyszolgálatok felállítása és már igénybe vehető a kollektív munkajog területén az ingyenes segítségnyújtás. Az előző konstrukció során kidolgozott Munkaügyi Tanácsadó és Vitarendező Szolgálat 2019. július 1-jétől folytatja tevékenységét: www.munkaugyivitarendezes.hu.

A regionális JOGpontok projektek célja, hogy mindenki számára ingyenes jogsegélyt nyújtsanak személyesen a JOGpont irodákban, vagy telefonon, online/chates, e-mailes formában, Az Észak-Magyarországi régióban tervezetten 22 településen, 23 személyes ügyfélfogadási helyszínen.

A JOGpont irodákban, telefonon és elektronikusan továbbra is teljesen ingyenes és anonim lesz a jogi segítségnyújtás a GINOP-5.3.3-18-as konstrukció keretében.

A projektről bővebb információk és elérhetőségek a www.jogpontok.hu oldalon olvashatók.

További információ kérhető:

GINOP-5.3.3-18-2018-00002 Észak-Magyarországi JOGpontok projekt

jogpontok@kisosz.hu