KISOSZ-GARANTIQA BEMUTATKOZÁS SZERVEZET TAGSZERVEZETEK OKTATÁS GAZDASÁGI ADATOK PÁLYÁZATOK HÍREK LINKEK
GINOP-5.3.3-18-2018-00002 /

Sajtóközlemény 2020.01.01


Sajtóközlemény

INGYENES JOGI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS AZ ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI RÉGIÓBAN

 

2020. január 1-től újra ingyenesen elérhető a JOGpontok projektek jogsegély-szolgáltatása, mely keretében munkajog, cégjog, társadalombiztosítási jog és adójog területén kérhető jogi segítség, információ.

 

 A regionális és összehangolt JOGpontok projektek ingyenes jogi segítséget nyújtanak a munka világában és európai uniós támogatással valósulnak meg. 2020. januártól nyitnak a jogsegély-szolgáltatások, amelyekről minden információ a folyamatosan frissülő www.jogpontok.hu oldalon található.

A projekt keretében2019.07.01. napjától elérhető a Munkaügyi Tanácsadó és Vitarendező Szolgálat (www.munkaugyivitarendezes.hu), amely a kollektív munkajogi szereplők ügyeinek kezelésében nyújt ingyenes segítséget. 2020. január 1-jén már e-mailes jogi segítség kérhető a JOGpontok projektek keretében a www.jogpontok.hu oldalon, az t követően folyamatosan bővül a jogsegély-szolgáltatások elérhetősége. Telefonon ingyenes zöldszámon, online és chates formában elektronikusan, továbbá személyes JOGpontok irodákban a régióban 23 helyszínen lesz elérhető a jogi segítség.

Az e-mailes jogsegély igénybevételének részleteiről, valamint a jogsegély-szolgáltatás további platformjainak folyamatos indulásáról és egyéb információkról a www.jogpontok.hu oldalon tájékozódhat.

 

További információ kérhető:

GINOP-5.3.3-18-2018-00002 Észak-Magyarországi JOGpontok projekt

jogpontok@kisosz.hu