BEMUTATKOZÁS SZERVEZET TAGSZERVEZETEK OKTATÁS GAZDASÁGI ADATOK PÁLYÁZATOK HÍREK LINKEK

VÁLLALKOZÓI KÉRDŐÍV


                          Tisztelt Vállalkozó! Tisztelt Cégvezető!

Miben tudnánk segíteni, hogy optimális legyen az adózása és ne büntessék meg az ellenőrzések során?

Mit tehetünk, hogy uniós forrásokhoz jusson, vállalkozása likviditása rendben legyen, és pénzügyileg stabil vállalkozást működtessen?

Milyen területen vár információkat a változó jogszabályi környezetről, az ellenőrző hatóságok tevékenységéről?

Ezekhez és az ezekhez hasonló, a vállalkozása működését segítő kérdésekhez várjuk segítő válaszát a KISOSZ országos hálózata részéről.

A KISOSZ-ról:

A Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége KISOSZ, önkéntes tagsággal rendelkező, és jogilag független érdekképviseleti szervezetként, európai szinten az UEAPME (Kis- és Középvállalkozások Európai Szövetsége), hazai szinten az NGTT Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács, valamint a VT Vállalkozásfejlesztési Tanács testületeiben képviseli az egyéni vállalkozókat, a családi jellegű mikro- és kisméretű társas vállalkozásokat. Ehhez valamennyi megyeszékhelyen működő szolgáltató irodát tartalmazó országos hálózattal rendelkezünk, ahol különböző szolgáltatásokkal várjuk a vállalkozásokat.

Célunk: A jól tájékozott vállalkozó, aki a vállalkozását folyamatosan tudja fejleszteni, megfelelő külső hitel vagy támogatási forrásokhoz jut, kihasználja a foglalkoztatásban és annak bővítésében lévő lehetőségeket, rendszeresen fejlődik a szakmájában és törekszik további piacnyerésre.

A KISOSZ az erre irányuló szolgáltató tevékenységét kívánja fejleszteni az Ön közreműködésével, igényeinek megismerésével, és az Ön által problémás területek megjelölésével.

Amennyiben szívesen megismerné a jelenlegi működésünket és javaslataival, kezdeményezéseivel segítené a munkánkat és ezáltal vállalkozó társait, akkor kérjük szánjon néhány percet a mellékelt KISOSZ szolgáltatási kérdőív kitöltésére. A kérdőív megtalálható elektronikus formában honlapunkon (www.kisosz.hu), illetve tagegyesületeink honlapjain is, ezért válaszát interneten is fogadjuk.

A KISOSZ számára az is segítség, ha a kérdőívet kitölti és anonim módon megküldi részünkre, de segíteni akkor tudunk, ha vállalkozását el is érhetjük. Így amennyiben javaslataira visszajelzést vár, vagy folyamatosan szeretne értesülni kezdeményezéseinkről, szolgáltatásainkról és munkánkról, úgy kérjük töltse ki a mellékelt rövid regisztrációs adatlapot, hogy ezután is tájékoztatni tudjuk, és elérhessük.

Tisztelettel

                                                                                                                                    a KISOSZ elnöksége

 

Az Ön teendője a dokumentummal

  1. Letöltés,
  2. Mentés,
  3. Wordben kitöltés,
  4. e-mailben csatolás és visszaküldés

Vállalkozói kérdőív letöltése