Üdvözöljük a KISOSZ weboldalán


VÁLLALKOZNI ÉRDEMES! ÁLLÁSKERESŐK ÉS FIATALOK VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁSA A DÉL-DUNÁNTÚLI RÉGIÓBAN 

 

 

A Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége KISOSZ vezetői és valamennyi vállalkozó tagja nevében köszöntjük az érdeklődőt. Honlapunkon megtalálja a KISOSZ vállalkozásoknak nyújtott szolgáltatásait éppúgy, mint szövetségünk érdekképviseleti tevékenységének leírását.

A KISOSZ több mint 100 éve képviseli a családi jellegű magyar mikro- és kisvállalkozásokat a kereskedelem és a vendéglátás területén, ennek során részt vesz az uniós és a hazai érdekegyeztetési intézményrendszerben. Emellett segítünk vállalkozó tagjainknak eligazodni a jogszabályok dzsungelében, külső forrásokhoz jutni, és elősegíteni a vállalkozóvá válást és a már működő vállalkozások gazdasági eredményeit. Tevékenységünk szükségességét jelzi, hogy a gazdasági válság miatt mikro- és kisvállalkozások szűntek meg, csökkentek a kereskedelmi és vendéglátó egységek, ezért ez a vállalkozói kör a leginkább rászorult arra, hogy érdekei érvényesítésében összefogjon, és az értük létrejött szervezettől szakmai szolgáltatásokat kapjon.

Honlapunkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindent megtaláljon rajta, amire szüksége van, ehhez várjuk az Ön javaslatait, észrevételeit és megkereséseit is.

Sok sikert a böngészéshez!
Dr. Antalffy Gábor
ügyvezető elnök
 

 
Cím: 1134 BUDAPEST, KASSÁK LAJOS UTCA 69-71.
TELEFON: +36 1 / 322-0464, +36 1 / 322-0468, +36 1 / 342-5574 Fax: +36 1 / 322-5299